7 συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για διάφορα αδικήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 65χρονη ημεδαπή, γιατί, λίγες ώρες νωρίτερα, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από κατάστημα χρυσαφικά, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το βράδυ, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 50χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -4- τσιγαριλίκια και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -45,88- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (6.10.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -200- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δημοτικών καταστημάτων 2021»

Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δημοτικών καταστημάτων 2021» Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με κριτήριο την συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δημοτικών καταστημάτων 2021» με προϋπολογισμό δημοπρατουμένων εργασιών 56.451,34 € (χωρίς Φ.Π.Α. και αναθεώρηση). Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα

Υποβολή αίτησης στην Κτηματική Υπηρεσία για απλή χρήση αιγιαλού

Σας ενημερώνουμε για την αίτηση που πρέπει να υποβάλλεται στην κτηματική υπηρεσία του Νομού Κορινθίας, προκειμένου να μισθώσετε χώρο για απλή χρήση αιγιαλού για την επιχείρηση σας (σύμφωνα  με τις νέα  νομοθεσία Ν.5092/2024). Στη συνημμένη αίτηση αναφέρονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να έχετε μαζί σας για την κατάθεση της αίτηση στην κτηματική  υπηρεσία Κορινθίας

Στην Καλαμάτα ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος με αφορμή το συνέδριο των ευρωπαίων δικηγόρων

Παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου και με τη συμμετοχή περίπου 100 δικηγόρων από διάφορες χώρες της Ευρώπης (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Εσθονία, Τσεχία, Πολωνία, Σκωτία), ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, οι εργασίες του 40ού Συνεδρίου και της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων - European Lawyers’ Association (ELA). Η υποδοχή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο