Τιμήθηκαν οι εθνικοί και τοπικοί ευεργέτες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Η πατρίδα χρωστά πολλά -και για το λόγο αυτό πρέπει πάντα να αναγνωρίζει, να τιμά και να σκέπτεται όλους που πρόσφεραν στην Ελλάδα”.

Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, μετά την εκδήλωση για τους ευεργέτες που διοργάνωσε στην Τρίπολη η Περιφέρεια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προ του μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων -στην πλατεία Αρεως της αρκαδικής πρωτεύουσας-, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφανιού από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου από την Δημοτική Φιλαρμονική Τρίπολης.

“Η πατρίδα χρωστά πολλά και για το λόγο αυτό, πρέπει, πάντα να αναγνωρίζει, να τιμά και να σκέπτεται, όλους αυτούς που πρόσφεραν στην Ελλάδα” σημείωσε στις δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας -και συνέχισε:

“Πρόσφεραν χρήματα για την υγεία, για την εκπαίδευση, για τις υποδομές της χώρας, για την στέγαση απαραίτητων δομών του κράτους μας. Το ίδιο, έπραξαν και οι τοπικοί μας ευεργέτες. Τους το αναγνωρίζουμε και οφείλουμε πάντα να το θυμόμαστε. Και σήμερα, υπάρχουν ιδιώτες, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που συνεισφέρουν  τα μέγιστα στην πολιτεία και τους ευχαριστούμε. Μακάρι αυτοί να αυξηθούν” κατέληξε ο Π. Νίκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο