Επίσκεψη Δημήτρη Κουτσούλη στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης “Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής” και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Κουτσούλης κατά την επίσκεψη του στην Καλαμάτα, συνοδευόμενος από τον πρώην βουλευτή, Παναγιώτη Αδαμόπουλο, αλλά και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με το συνδυασμό του, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά αλλά και καταστήματα της πόλης.

Στη συνέχεια, συμμετείχε σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, υπό τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ευάγγελο Ξυγκώρο, μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων.

Αναλυτικότερα συμμετείχαν:

-Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Ευάγγελος Ξυγκώρος και μέλη της Διοίκησης.

-Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γιάννης Μαρινόπουλος

-Ο Προέδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών – Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας (ΟΕΒΕΣ) κ. Γεώργιος Καπερώνης

-Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης κ. Γεώργιος Πετρόπουλος

-Ο Αντιπρόεδρος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κωνσταντίνος Νικολακέας & Παναγιώτης Γεωργιτσέας

Κατά τη συνάντηση, παρουσιάστηκαν εκτενώς τα προβλήματα που απασχολούν τους φορείς εστιάζοντας στην έλλειψη διαβούλευσης και συμμετοχής στην διαμόρφωση πολιτικών για την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δ. Κουτσούλης τόνισε ότι οι παρατηρήσεις των παραγωγικών φορέων της Μεσσηνίας θα εξεταστούν και θα αναδειχθούν και αποτελεί δέσμευση του να θεσμοθετηθεί ανά εξάμηνο η συνάντηση ώστε να παρακολουθούν άπαντες ενεργά και να αποτιμούν και επικαιροποιούν τις θέσεις και τις δράσεις.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κουτσούλη συνόδευαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κα. Γιώτα Σάλμα, κ. Γιώργος Φωτεινόπουλος και ο Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής & μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Γιάννης Πάζιος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο