Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή ενέκρινε την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Π.

Ε. Μεσσηνίας, (2023) προϋπολογισμού 300.000 ευρώ (με ΦΠΑ 24%), στο πλαίσιο του σχετικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ.

Ακόμα, ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 100.000 ευρώ έργο συντήρησης, βελτίωσης και αποκατάστασης της βατότητας του δρόμου Παλαιοχώρι – Κοσμάς.

Επίσης, προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη και στην κατακύρωση των έργων α) ολοκλήρωσης της κατασκευής του γηπέδου ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, β) συντήρησης και αποκατάστασης της βατότητας επαρχιακών και δημοτικών δρόμων στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ και γ) συντήρησης και αποκατάστασης της βατότητας επαρχιακών και δημοτικών δρόμων στον Δήμο Γορτυνίας, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Τέλος, μεταξύ άλλων, στη σημερινή της συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην κατακύρωση της σύμβασης προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με αντικείμενο την προμήθεια υλικών για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων φωτισμού στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Tα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά τρόπαια στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες οι ευρω-κούπες...

Συλλήψεις στην Λακωνία για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τρίτη 23/07/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του Δικτύου του...

Καιρός: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή (19/7) ο καύσωνας διαρκείας στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο