Ο Πέτρος Τατούλης σε εκδηλώσεις στην Αρκαδία και στην Μεσσηνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Καλαμάτα, στο Μνημείο των Πεσόντων Συμμάχων στο νότιο τμήμα του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων παρευρέθηκε ο πρ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης για την 82η επέτειο της Μάχης της Καλαμάτας, μιας μάχης που είχαν δώσει οι συμμαχικές δυνάμεις κατά των γερμανικών δυνάμεων στις 28 και στις 29 Απριλίου 1941.

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Αποτίουμε φόρο τιμής στους πεσόντες ήρωες! Δεν λησμονούμε ποτέ την θυσία τους».

Ο Πέτρος Τατούλης παρακολούθησε ακόμα τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως στην Καρύταινα Αρκαδίας, αλλά και στον Άγιο Αθανάσιο στη Χριστιανούπολη Μεσσηνίας για τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Φράγμα των Φιλιατρών στη Μεσσηνία και συνομίλησε με συμπατριώτες του στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.

filiatrino fragma

karytaina

maxh kalamatas

kyparissia

maxi kalamatas

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο