Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] και ειδικότερα εντός της σήραγγας Ραψομάτη »

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] και ειδικότερα εντός της σήραγγας Ραψομάτη »

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, από την χ/θ 182,900 έως την χ/θ 185,600 (σήραγγα Ραψομάτη, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα), με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων:

 Από την Δευτέρα 03-04-2023 και ώρα 07.00 έως την Παρασκευή 07-04-2023 και ώρα 16.00, θα πραγματοποιηθεί παράκαμψη της κυκλοφορίας προς Καλαμάτα, μεταξύ των χ/θ 182,9 και 185,6 (σήραγγα Ραψομάτη και ημιστέγαστρα στη συνέχεια αυτής) και μετάθεση της στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Ραψομάτη-Α).

 Από τον κλάδο αυτό, θα εξυπηρετούνται αμφότερες οι κατευθύνσεις και θα διατίθεται μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση (contraflow).

 Η Τεχνική εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. υποχρεούται σε όλη τη διάρκεια των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί , σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία την Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων και τα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες καθώς επίσης και να λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, σύμφωνα με τα ανωτέρω και το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (ΚΟΚ).

Να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα για τον επαρκή φωτισμό των εργοταξιακών χώρων κατά τις νυχτερινές ώρες, της ενεργοποίησης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού της σήραγγας, καθώς και την τοποθέτηση πέραν της σήμανσης με κώνους, φορητών στηθαίων κατάλληλης ικανότητας συγκράτησης των οχημάτων, στις περιπτώσεις παραμονής μηχανικού εξοπλισμού εντός της ζώνης εκτέλεσης εργασιών. Επιπρόσθετα, οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες, με κάθε πρόσφορο μέσο (Μ.Μ.Ε., ιστότοπο της, εισπράκτορες διοδίων κ.λ.π.) για την ισχύ των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νέα προκήρυξη για το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά

Εφικτή η κυκλοφορία στην 7η ΕΠ.Ο. στο τμήμα Εύα – Αριστοδήμειο

Ενημερώνεται το κοινό ότι σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου, μετά τις 16:00, θα είναι εφικτή η κυκλοφορία στην 7 η επαρχιακή οδό και ειδικότερα στο τμήμα Εύα - Αριστοδήμειο, όπου υφίσταται διακοπή της κυκλοφορίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της οδού. Η κυκλοφορία της οδού θα ισχύει μόνο για

Μαίρη Λίντα: “Έφυγε” από τη ζωή η σπουδαία ερμηνεύτρια

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της μουσικής η απώλεια...