Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη νέα Δ.Ε. του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ

Μακρά συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη νέα διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας).

Κατά τη συνάντηση, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και Αναπτυξιακών Νόμων Στάθη Αναστασόπουλου, συζητήθηκε η επέκταση της συνεργασίας της Περιφέρειας με τον εν λόγω φορέα, μεταξύ άλλων και ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Πρωτογενή Τομέα.

Το νέο Δ.Σ. του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ αποτελούν οι Αναστάσιος Τσάκωνας γεωπόνος (πρόεδρος), Νίκος Νιφόρας κτηνίατρος (αντιπρόεδρος), Γεώργιος Αγγελόπουλος γεωλόγος (γενικός γραμματέας), Δημήτριος Μαστρογιάννης γεωπόνος (ταμίας), Μαρίνος Τζαβάρας γεωπόνος (οργανωτικός γραμματέας) και οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος δασολόγος, Ιωάννης Κεφάλας κτηνίατρος, Δημήτριος Κωνσταντόπουλος δασολόγος, Αθανάσιος Πετρόπουλος γεωπόνος, Ιωάννα Πλιαμέρη ιχθυολόγος και Γεώργιος Σταμούλης γεωλόγος (μέλη)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο