Στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Φεστιβάλ Μελιτζάzz, συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η διαδικασία για την προώθηση νέας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του εν λόγω δήμου με αντικειμένο πολιτιστικές δράσεις στην περιοχή της Νότιας Κυνουρίας.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας δήλωσε ότι στην πρόθεση της Περιφέρειας είναι να στηρίξει τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μελιτζάzz, στο Λεωνίδιο το τετραήμερο 6 με 9 του ερχόμενου Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις αυτές φέτος θα φιλοξενηθούν και Γκρεκάνοι από την Μεγάλη Ελλάδα της νότιας Ιταλίας, ενώ έχουν προγραμματιστεί αδελφοποιήσεις και κοινά πολιτιστικά δρώμενα.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο