Συναντήσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην Π.Ε. Κορινθίας

Θέματα βελτίωσης της λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην Π.Ε. Κορινθίας απασχόλησαν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στις συναντήσεις που είχε το μεσημέρι χθες, Δευτέρα 13 Μαρτίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέματα βελτίωσης της λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην Π.Ε. Κορινθίας απασχόλησαν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στις συναντήσεις που είχε το μεσημέρι χθες, Δευτέρα 13 Μαρτίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας είχε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσο Γκιολή και Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργο Οικονόμου, καθώς και με την εντεταλμένη για θέματα Πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλο Αθηνά Κόρκα, ενώ συναντήθηκε και με υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Κορινθίας.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε η λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε., στην οποία επήλθαν μεταβολές μετά την απομάκρυνση από αυτή υπηρεσιακών της στελεχών που φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση που διερευνά η Ελληνική Αστυνομία.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τατούλης: «Η κυβέρνηση έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν στην Πελοπόννησο»

Σφοδρή κριτική στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, αλλά και στην κυβέρνηση ασκεί, μέσω ανακοίνωσής της, η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, αναφερόμενη τόσο στην κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Καλαμάτας όσο και στο νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.

ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης – Οριστικός ανάδοχος για το έργο των 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με την έγκριση οριστικού αναδόχου από την Περιφερειακή Επιτροπή για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.

Καλαμάτα: Υπογράφηκε σύμβαση για τη δημιουργία νέων υπαίθριων χώρων στάθμευσης

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και υπαίθριων χώρων στάθμευσης» προχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος,