Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Γορτυνίας για οδικά έργα 1,5 εκ ευρώ στην πυρόπληκτη περιοχή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Γορτυνίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Η εν λόγω σύμβαση αφορά στην εκτέλεση από την Περιφέρεια έργων για την βελτίωση της βατότητας του οδικού δικτύου στην πυρόπληκτη περιοχή της νοτιοδυτικής Γορτυνίας, με συνολικό προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ και από πιστώσεις του ΤΑΠ ΤοΚ.

Τα έργα που περιλαμβάνονται στη σύμβαση αφορούν στους δρόμους α) Λιοδώρα – Αγιονέρι 1,8 χιλιόμετρα (ανακατασκευή και νέα ασφαλτόστρωση οδοστρώματος, βελτίωση σήμανσης), β) Λώτης – Πυρρή 3,6 χιλιόμετρα (ασφαλτόστρωση και σήμανση) και γ) Χώρα – Δωδεκάμετρο, στη συμβολή με την εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου, με παρεμβάσεις σε συνολικά 11 τμήματα συνολικού μήκους 2,6 χιλιομέτρων (βελτίωση και ανακατασκευή του οδοστρώματος, αναβάθμιση της σήμανσης).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο