45 οι νοσηλείες covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε εβδομαδιαία βάση ενημερώνει πλέον ο ΕΟΔΥ, σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19. Ως εκ τούτου, ανάλογα προσαρμόζεται και η αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εβδομαδιαία βάση ενημερώνει πλέον ο ΕΟΔΥ, σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19. Ως εκ τούτου, ανάλογα προσαρμόζεται και η αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε ημερήσια βάση, όσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αναφέρονται καθημερινά οι νοσηλείες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της.

Έτσι, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί χθες, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου- συνολικά 45 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 1, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 2, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 17, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 9, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 10 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 6.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.