89 οι νοσηλείες covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέχρι και προχθές Κυριακή 10 Ιουλίου

Σε εβδομαδιαία βάση -κάθε Παρασκευή, ειδικότερα- θα ενημερώσει πλέον ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, όπως είχε γνωστοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με σχετική ανακοίνωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εβδομαδιαία βάση -κάθε Παρασκευή, ειδικότερα- θα ενημερώσει πλέον ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, όπως είχε γνωστοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με σχετική ανακοίνωσή του.

Ως εκ τούτου, η αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα γίνει την ίδια ημέρα.

Στην ημερήσια βάση, όσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αναφέρονται καθημερινά οι νοσηλευτικές μονάδες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της.

Ετσι, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί χθες, Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και προχθές Κυριακή 10 Ιουλίου- συνολικά 89 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 8, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 12, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 19, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 11 (το 1 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 17 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 22.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες