Προχωρούν οι διαδικασίες για την αναζήτηση χώρων για εγκατάσταση προσφύγων στην Πελοπόννησο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον κ.Σταφενόπουλο, προχωρούν οι διαδικασίες για την αναζήτηση χώρων για εγκατάσταση προσφύγων.

Θα επωμιστούμε τον αριθμό των προσφύγων που αντιστοιχεί στην Περιφέρεια μας”, ανέφερε ο κ.Σταφανόπουλος, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε, πως η Περιφέρεια μετά από διαβούλευση με τον Υπουργό κατάφερε, να περιορίσει τον αριθμό των προσφύγων, που θα φτάσουν στην Πελοπόννησο.

Ζητήσαμε να έχουμε λεπτομερή ενημέρωση για την εγκατάσταση προσφύγων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλουμε ακόμα και οι οποίες κατασκευές γίνουν σε διαφόρους χώρους για την υποδοχή προσφύγων, να υλοποιηθούν από ντόπιους επιχειρηματίες για να τονωθεί και η τοπική αγορά, όπως ανέφερε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης.

Στο τέλος τόνισε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σαφής ενημέρωση για την επιλογή χώρων στην περιφέρεια μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο