ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΠεριφερειάρχης Πελοποννήσου «Νέα μονοπάτια στην Καρύταινα»

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Νέα μονοπάτια στην Καρύταινα»

Τη δημιουργία και πιστοποίηση μονοπατιών στην περιοχή της Καρύταινας αποφάσισαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας με τον Αντιδήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Γιώτη, τον Πρόεδρο της Καρύταινας κ. Ιατρόπουλο και τους εκπροσώπους του τοπικού και του εν Αθήναις συλλόγου Καρύταινας κ.κ. Σπυρακόπουλο και Στασινόπουλο, κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016.

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να αναπτύξουμε ένα ευρύ δίκτυο μονοπατιών στην Πελοπόννησο, προσδίδοντας παράλληλα ολοένα και περισσότερη δυναμική στο θεματικό πεζοπορικό τουρισμό» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι το νέο αυτό μονοπάτι θα συνδεθεί με το υφιστάμενο μονοπάτι του Λούσιου, συνδέοντας πεζοπορικά τον Αλφειό με το Λούσιο, και θα λάβει την ίδια πιστοποίηση.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στάθηκε επίσης στη συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης, τους τοπικούς συλλόγους και φορείς, αλλά και τις εθελοντικές ομάδες της περιοχής και υπογράμμισε ότι «με συντονισμένες ενέργειες υπηρετούμε το σχεδιασμό μας για την ανάπτυξη της περιοχής, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, όπως το απαράμιλλο φυσικό της κάλλος και το πλούσιο πολιτισμικό της απόθεμα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο