Πελοπόννησος: Πού γίνονται σήμερα, Σάββατο, δωρεάν rapid test

Σήμερα, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε 6 κεντρικά σημεία της Πελοποννήσου όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε 6 κεντρικά σημεία της Πελοποννήσου όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 παρακαλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορoνοϊού COVID-19» ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Τα σημεία ελέγχου είναι τα ακόλουθα:

  1. Αρκαδία, Πλατεία Αγίου Βασιλείου, Τρίπολη, 09:00-14:30
  2. Αρκαδία, Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Τρίπολη, 08:30-14:00
  3. Αχαΐα, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πατρών, 08:30-20:30
  4. Λακωνία, Κοινωνικό Φαρμακείο Σπάρτης, Ευαγγελιστρίας 89, 09:30- 15:30
  5. Λακωνία, Δήμος Ευρώτα, Κοινοτικό ιατρείο Δαφνίου, 09:30- 15:00
  6. Μεσσηνία, Καλαμάτα, Αίθουσα “Α. Κουμουνδούρος”, 08:30 – 15:30
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...