Συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, στο Μέγαρο Μαξίμου οι 26 Δήμαρχοι της Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου 2016, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, καθώς πρέπει να αποκρυσταλλωθεί η γνώμη των Δήμων για τη διαχείριση των απορριμμάτων. 

Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου και ώρα 10.00, στο Μέγαρο Μαξίμου, οι 26 Δήμαρχοι της Πελοποννήσου έχουν κληθεί ενώπιον της Διυπουργικής Επιτροπής Μεγάλων Έργων, προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους για το θέμα.

«Φαίνεται πως οδηγούμαστε σε λήψη αποφάσεων για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, θέμα που εκκρεμεί επί δεκαετίες», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου 2016.

Ανέφερε, επίσης, πως θα μπορούσε να υπάρξει τοπική διαχείριση υπό προϋποθέσεις, βεβαίως εφόσον αλλάξει το νομικό πλαίσιο και με οικονομική υποστήριξη εκ μέρους του Κράτους, ενώ η διαδικασία θα μπορούσε να ξεκινήσει από τις 6 μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου. Εκτίμησή του είναι ότι η διαδικασία μάλλον θα προχωρήσει με ΣΔΙΤ, με τις βελτιώσεις που έχει επιφέρει η Κυβέρνηση στο διαγωνισμό της Περιφέρειας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο