Έγινε η παραλαβή τον ειδών για τους πρόσφυγες από τον Ερυθρό Σταυρό.(pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έγινε η παραλαβή τον ειδών που συγκεντρώθηκαν στην Αρκαδία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τους πρόσφυγες από τον Ερυθρό Σταυρό.

Την Παρασκευή 22 Απριλίου, αργά το απόγευμα, παρέλαβα στην Αθήνα και στις κεντρικές αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην Αρκαδία για τους πρόσφυγες.

Η αποστολή των ειδών έγινε από τα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την παρουσία του συναδέλφου Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Στεφανόπουλου και της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Αγγελικής Πουλοπούλου.

Τα είδη στη συνέχεια θα αποσταλούν με την φροντίδα του Ερυθρού Σταυρού στους πρόσφυγες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά που προσέφερε σε αυτήν την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και σε όλους όσοι βοήθησαν στην διαδικασία συγκέντρωσης, δεματοποίησης καθώς και στην εταιρεία “ΙΚΑΡΟΣ” που μετέφερε τα είδη αφιλοκερδώς.

“Η ανθρωπιά δεν έχει όρια”, “η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα” και όσο υπάρχει αλληλεγγύη μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

{gallery}paralabi_prosfiges{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο