Ένταξη σημαντικών εγγειοβελτιωτικών έργων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκαν εγγειοβελτιωτικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 13.406.090,21€ στη Δράση 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκαν εγγειοβελτιωτικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 13.406.090,21€ στη Δράση 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020.

Τα έργα είναι τα ακόλουθα:

  1. Βελτίωση και εκσυγχρονισμός του αρδευτικού συστήματος του ΤΟΕΒ Κανδήλας (1.241.195,40€).
  2. Αρδευτικά έργα Στυμφαλίας, ΔΕ Στυμφαλίας του Δήμου Σικυωνίων – 1ος ειδικός προϋπολογισμός (2.200.000,00€).
  3. Κατασκευή δικτύου άρδευσης της Κοινότητας Καισαρίου του Δήμου Σικυωνίων, από τη γεώτρηση Μπρίμιζα (2.200.000,00€).
  4. Κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην Κοινότητα Στυμφαλίας του Δήμου Σικυωνίων (855.000,00€).
  5. Διαχείριση των υδάτων της περιοχής Μεγάλου Βάλτου – 1ος ειδικός προϋπολογισμός (2.200.000,00€).
  6. Αρδευτικό έργο Κεφαλαρίου Στυμφαλίας του Δήμου Σικυωνίων -1ος ειδικός προϋπολογισμός (2.200.000,00€).
  7. Κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην Κοινότητα Λαύκας του Δήμου Σικυωνίων (2.194.179,65€).
  8. Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου ΔΕ Μονεμβασίας, (Κοινότητες Βελίων και Ταλάντων), Δήμου Μονεμβασίας (315.715,16€).
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης