Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες για την Πελοπόννησο μετά τη συνεργασία Περιφέρειας και ΤΑΙΠΕΔ»

Νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες ανοίγονται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2016 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την οποία υπήρξε υψηλό επίπεδο συνεργασίας και διαπιστώθηκε η σύμπτωση των απόψεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες ανοίγονται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2016 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την οποία υπήρξε υψηλό επίπεδο συνεργασίας και διαπιστώθηκε η σύμπτωση των απόψεων.

«Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα πρέπει να έχει βασικό στόχο το κατά πόσον μπορεί να συνεισφέρει στην εθνική μας οικονομία και ως εκ τούτου μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό για την έξοδο από την κρίση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος έκανε το διαχωρισμό μεταξύ «ιδιωτικοποίησης και αξιοποίησης».
Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλας, από την πλευρά του, αφού συμφώνησε με την προοπτική αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας όπως την οριοθέτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, χαρακτήρισε ιδιαίτερα καθοριστική τη συμβολή της Περιφέρειας στην αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων ακινήτων.
Προϊόν της συνάντησης ήταν η καθολική συμφωνία για την υποβολή εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ολοκληρωμένων προτάσεων αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας κατά περίπτωση για όλα τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ και βρίσκονται στη γεωγραφική αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:19

Ηλεκτρικά ποδήλατα: Μια εναλλακτική πρόταση για τις καθημερινές μετακινήσεις

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν έδαφος στην Τρίπολη – Επιδοτήσεις και οικονομικά οφέλη ενισχύουν το ενδιαφέρον των πολιτών Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την προτίμηση των πολιτών στην Τρίπολη, αποτελώντας μια σύγχρονη, οικονομική και…

Προς ολοκλήρωση η αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου Κρανιδίου Πορτοχελίου και Κρανιδίου Ερμιόνης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει τις παρεμβάσεις για τη συντήρηση, τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υποδομών του οδικού δικτύου, δίνοντας έμφαση στην οδική ασφάλεια και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώνεται το έργο «Συντήρηση – Αποκατάσταση τμημάτων επαρχιακών οδών Νο 4 (Κρανίδι – Πορτοχέλι) και Νο 9 (Κρανίδι – Ερμιόνη)», συνολικού προϋπολογισμού

Βραβείο Αριστείας του ΙΚΥ στη Χαραλαμπία Κρόκου – Η απονομή από την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην ακαδημαϊκή της πορεία αποτέλεσε...

Η τοποθέτηση του Δήμου Τρίπολης για την υπόθεση των 800.000 ευρώ

Με αφορμή δημοσιεύματα και αναφορές σχετικά με την υπόθεση...