Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες για την Πελοπόννησο μετά τη συνεργασία Περιφέρειας και ΤΑΙΠΕΔ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες ανοίγονται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2016 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την οποία υπήρξε υψηλό επίπεδο συνεργασίας και διαπιστώθηκε η σύμπτωση των απόψεων.

«Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα πρέπει να έχει βασικό στόχο το κατά πόσον μπορεί να συνεισφέρει στην εθνική μας οικονομία και ως εκ τούτου μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό για την έξοδο από την κρίση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος έκανε το διαχωρισμό μεταξύ «ιδιωτικοποίησης και αξιοποίησης».
Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλας, από την πλευρά του, αφού συμφώνησε με την προοπτική αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας όπως την οριοθέτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, χαρακτήρισε ιδιαίτερα καθοριστική τη συμβολή της Περιφέρειας στην αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων ακινήτων.
Προϊόν της συνάντησης ήταν η καθολική συμφωνία για την υποβολή εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ολοκληρωμένων προτάσεων αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας κατά περίπτωση για όλα τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ και βρίσκονται στη γεωγραφική αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

VisitPeloponnese | Διεθνής αναγνώριση για την Πελοπόννησο μέσω του Peloponnese Trails Network

Η Πελοπόννησος συνεχίζει να ενισχύει τη διεθνή της παρουσία ως ανερχόμενος προορισμός βιωματικού και θεματικού τουρισμού, μέσα από την προβολή του Peloponnese Trail s Network σε ένα από τα πλέον επιδραστικά διεθνή ταξιδιωτικά μέσα, το AFAR. Στο πρόσφατο δημοσίευμα με τίτλο “This Summer, Greece Will Launch the Peloponnese Trail s Network”, το AFAR αναδεικνύει την

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 13ο Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη

Η Αρχαία Μεσσήνη μετατρέπεται για ακόμη μία χρονιά σε σημείο συνάντησης της νέας γενιάς με τον πολιτισμό, φιλοξενώντας από τις 21 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου 2026 το 13ο Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, με την υποστήριξη

Διαβάσαμε: «Η Μαθητευόμενη και το Κάθαρμα» από την Hannah Nicole Maehrer

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Τελευταίως, έχει παρατηρηθεί μια ανησυχητική αύξηση...

Με τη στήριξη του Δήμου Γορτυνίας επέστρεψε το Πινγκ Πονγκ στην πλατεία της Δημητσάνας μετά από οκτώ χρόνια

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Απριλίου, η κεντρική πλατεία της Δημητσάνας μετατράπηκε σε έναν ανοιχτό αθλητικό χώρο, υποδεχόμενη και πάλι το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας. Ο Δήμος Γορτυνίας, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα των συνδιοργανωτών, παραχώρησε τον χώρο της πλατείας, στηρίζοντας έμπρακτα μια πρωτοβουλία που έφερε κοντά κατοίκους και επισκέπτες όλων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ