Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες για την Πελοπόννησο μετά τη συνεργασία Περιφέρειας και ΤΑΙΠΕΔ»

Νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες ανοίγονται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2016 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την οποία υπήρξε υψηλό επίπεδο συνεργασίας και διαπιστώθηκε η σύμπτωση των απόψεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες ανοίγονται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2016 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την οποία υπήρξε υψηλό επίπεδο συνεργασίας και διαπιστώθηκε η σύμπτωση των απόψεων.

«Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα πρέπει να έχει βασικό στόχο το κατά πόσον μπορεί να συνεισφέρει στην εθνική μας οικονομία και ως εκ τούτου μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό για την έξοδο από την κρίση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος έκανε το διαχωρισμό μεταξύ «ιδιωτικοποίησης και αξιοποίησης».
Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλας, από την πλευρά του, αφού συμφώνησε με την προοπτική αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας όπως την οριοθέτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, χαρακτήρισε ιδιαίτερα καθοριστική τη συμβολή της Περιφέρειας στην αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων ακινήτων.
Προϊόν της συνάντησης ήταν η καθολική συμφωνία για την υποβολή εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ολοκληρωμένων προτάσεων αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας κατά περίπτωση για όλα τα ακίνητα που έχουν ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ και βρίσκονται στη γεωγραφική αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις και Εξιχνιάσεις στη Σπάρτη και την Καλαμάτα για διάφορα αδικήματα

Στη Σπάρτη και την Καλαμάτα πραγματοποιήθηκαν πρόσφατες συλλήψεις σχετικές με ναρκωτικά, με ανηλίκους και γονείς να εμπλέκονται σε παραβατικές πράξεις. Επίσης, εξιχνιάστηκαν υποθέσεις απάτης και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα όπλα, με τις αρχές να διεξάγουν ποινικές προανακρίσεις για όλες τις περιπτώσεις.

Πανδήμως η Τρίπολη λιτάνευσε τους Πολιούχους της Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε, ο Μεθέορτος Εσπερινός των Πολιούχων της Τρίπολης Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου. Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως. Με το πέρας της Ακολουθίας πραγματοποιήθηκε πάνδημη Λιτάνευση των χαριτοβρύτων Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος των εορταζόντων Αγίων ανά τις κεντρικές

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Τρίπολη για τους Πολιούχους της Αγίους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2026, στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ