Στην Τρίπολη ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου βρέθηκαν στην Τρίπολη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ Νίκος Χαρδαλιάς και ο νέος αρχηγός  του Πυροσβεστικού Σώματος  κ. Στέφανος Κολοκούρης όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/7rRMstxvARc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ.  Χαρδαλιάς ανέφερε: Η χώρα αποκτά επιτέλους εθνικό σχεδιασμό και επιχειρησιακά κέντρα σε κάθε μία από τις 13 Περιφέρειες. Αυτά θα δημιουργηθούν σ’ ορίζοντα τριετίας. Το επιχειρησιακό κέντρο αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα βρίσκεται στην Τρίπολη, σε χώρο που θα καθοριστεί σύντομα.

Στην συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς μίλησε για τον νέο νόμο που ψηφίστηκε προ ημερών και αφορά στην αναδιάρθρωση της πολιτικής προστασίας και αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν σχεδιαστεί για την θωράκιση της Πελοποννήσου από τους κινδύνους που εγκυμονούν ακραία καιρικά φαινόμενα και γενικότερα η κλιματική αλλαγή.

Στο τέλος το λόγο πήρε ο νέος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Στέφανος Κολοκούρης λέγοντας ότι  είναι έτυμος να υπηρετήσει αυτό το πόστο με τον καλύτερο τρόπο.

{gallery}xardalias_nikas{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις στην Αργολίδα για κλοπές, παραμέληση ανηλίκου και φωτοβολίδες

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Συνελήφθησαν τρία...

Τολό Αργολίδας: Πυρπόλησαν το ομοίωμα του Ιούδα μέσα στη θάλασσα

Για ακόμη μια χρονιά μετά τη λειτουργία της «Αγάπης»...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 6 Μαΐου

Του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και του Οσίου Σεραφείμ ασκήσαντος εν...

Καιρός: Ανοιξιάτικη η Δευτέρα του Πάσχα

Αίθριος προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, ο καιρός,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο