Συνάντηση περιφερειάρχη – Αναπτυξιακής Πάρνωνα για το καταδυτικό πάρκο Τυρού

Το καταδυτικό πάρκο στον Τυρό αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο, ο οποίος είναι πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το καταδυτικό πάρκο στον Τυρό αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο, ο οποίος είναι πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ.

Στην εν λόγω συνάντηση, παρόντος και του διευθύνοντα συμβούλου της Αναπτυξιακής Μαρίνη Μπερέτσου, καθώς και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου, συμφωνήθηκε ότι πρέπει να υπάρξει από κοινού προσπάθεια για την υλοποίηση και λειτουργία της συγκεκριμένης δράσης, η μελέτη για την οποία έχει πληρωθεί από την Περιφέρεια.

“Η Νότια Κυνουαρία πρωτοπορεί σε αθλητικές δράσεις, όπως η αναρρίχηση και η πεζοπορία και ελπίζουμε γρήγορα να συμβεί το ίδιο και στον καταδυτικό τουρισμό¨σημείωσε ο περιφερειάρχης μετά τη συνάντηση.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»