Νίκας: Σε αδιέξοδο πολλές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα σκουπίδια

Σε αδιέξοδο έχουν φτάσει πολλές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα σκουπίδια... σε δρόμους και πλατείες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό της δυτικής Μάνης.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε αδιέξοδο έχουν φτάσει πολλές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα σκουπίδια… σε δρόμους και πλατείες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό της δυτικής Μάνης.  

Επιτροπή εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων, αποτελούμενη από τους: Θεόδωρο Βερούτη, Ιωάννη Μαλτέζο και Εμμανουήλ Σκαντζό, επισκέφθηκε, στην Αθήνα, τον Διευθυντή ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Κρεμλή και συζήτησαν τρόπους διεξόδου για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος. Νωρίτερα η  τριμελής επιτροπή παρακολούθησε διάλεξη του κ. Κρεμλή στη θεματική κατηγορία Κλιματική Αλλαγή και Βιωσιμότητα, στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου για τους Φυσικούς Πόρους. 

Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα!

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος