H Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει την προσπάθεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεργάζεται επί σειρά ετών αρμονικά με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου. Από κοινού έχουν συμβάλλει ο κάθε φορέας από τη δική του σκοπιά με τα δικά του εργαλεία στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και στην εμβάθυνση των σχέσεων εμπιστοσύνης των πολιτών με τους οικονομικούς φορείς του τόπου μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεργάζεται επί σειρά ετών αρμονικά με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου. Από κοινού έχουν συμβάλλει ο κάθε φορέας από τη δική του σκοπιά με τα δικά του εργαλεία στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και στην εμβάθυνση των σχέσεων εμπιστοσύνης των πολιτών με τους οικονομικούς φορείς του τόπου μας.

 

Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων μηνών στο τραπεζικό σύστημα καθιστούν τώρα περισσότερο από ποτέ αναγκαία τη συσπείρωση όλων μας. Αναγνωρίζω ότι, η Διοίκηση της Τράπεζας Πελοποννήσου έχει λάβει δύσκολες αλλά ουσιαστικές αποφάσεις προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον, την ανάπτυξη και την ισχυροποίηση της Τράπεζας.
Δηλώνω ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει την προσπάθεια της Τράπεζας να αποκαταστήσει το επίπεδο των ιδίων κεφαλαίων της και να ενισχύσει το Δ.Κ.Ε..
Καλώ όλους τους φορείς να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια καθώς θα δώσει ώθηση στην οικονομία της περιοχής μας.
Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για την επιτυχία της προσπάθειας της Τράπεζας, η οποία ήταν, είναι και θα παραμείνει βασικός πυλώνας της οικονομικής σταθερότητας και ανάπτυξης της οικονομίας σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»