Ευχετήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για το 2019

«Καλωσορίζοντας το νέο χρόνο, το 2019, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους απανταχού της γης Πελοποννήσιους, τους Λάκωνες, τους Αργολιδείς, τους Κορίνθιους, τους Μεσσήνιους και τους Αρκάδες χρόνια πολλά και καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Καλωσορίζοντας το νέο χρόνο, το 2019, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους απανταχού της γης Πελοποννήσιους, τους Λάκωνες, τους Αργολιδείς, τους Κορίνθιους, τους Μεσσήνιους και τους Αρκάδες χρόνια πολλά και καλά.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/nWoohL6OABY” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

tatoulis protoxro kalada

Εύχομαι το 2019 να είναι ένας καλός χρόνος. Να ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην Ελληνική κοινωνία. Να συνεργήσει ώστε οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να απαλλαγούν από τον κακό τους εαυτό και να καταλάβουν ότι το αίτημα των πολιτών είναι να συνεννοηθούν. Να αφήσουν τα κομματικά τους μετερίζια και να δουλέψουν για το καλό του τόπου και για το καλό των πολιτών. Να απαλλαγούν από τα σύνδρομα του παλαιοκομματισμού και όλων αυτών των συνεργειών που δεν βοηθάν τον τόπο. Να καταλάβουν ότι το χρέος τους είναι να υπηρετήσουν την πατρίδα, τον τόπο και τον πολίτη.

tatoulis kalada

Το 2019 θα είναι ένας χρόνος πολύ κρίσιμος, που όλοι θα δοκιμαστούμε στο αμόνι της προσφοράς και της ευθύνης που έχουμε απέναντι στο έθνος και στον τόπο.

Χρόνια πολλά και καλά καλή χρονιά το 2019».

Πέτρος Τατούλης

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου      

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης