Ενημερωτική συνάντηση στην Ασέα για το αρδευτικό έργο της ΠΕ Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με το αρδευτικό- αντιπλημμυρικό έργο στον ευρύτερο κάμπο της Ασέας θα αξιοποιηθεί όλη η περιοχή και αναμένουμε να καλλιεργηθούν μεγαλύτερες εκτάσεις…

[iframe width=”650″ height=”375″ src=”https://www.youtube.com/embed/q2H8lE2h1Gs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου άλλωστε δίνει μεγάλη σημασία στον πρωτογενή τομέα και τα έργα υποδομών αποτελούν προτεραιότητα.
Στην ενημερωτική συνάντηση οι κάτοικοι της περιοχής και οι καλλιεργητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους μηχανικούς για το έργο.

Το έργο εκτείνεται σε 5.5χιλιόμετρα, θα αρδεύσει περίπου 2000 στρέμματα και θα δημιουργηθούν 3 φράγματα και από εκεί θα μεταφέρεται το νερό μέσω αγωγών στα κτήματα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο