Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του στελέχους του Λιμενικού Σώματος στο Παράλιο Άστρος, εν ώρα καθήκοντος.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Σε μήνυμά του αναφέρει: «Η απώλεια ενός στελέχους του Λιμενικού Σώματος, συμπολίτη μας από την Κυνουρία, εν ώρα υπηρεσίας μάς γεμίζει όλους με θλίψη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του υπηρετώντας το καθήκον, σε ένα έργο που απαιτεί καθημερινή αυταπάρνηση και ευθύνη. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τη συμπαράστασή μου στους συναδέλφους του».

