Αυτοψία Λαμπρόπουλου και Μανδρώνη στο έργο της Ι.Μ. Καλτεζών

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης επισκέφθηκαν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026 την Ι.Μ. Καλτεζών, όπου παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου πραγματοποίησαν αυτοψία στο εμβληματικό έργο αποκατάστασής της. Το έργο αποκατάστασης και αναστήλωσης της ιστορικής Ιεράς Μονής, προϋπολογισμού 1.500.000 €, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από πιστώσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης επισκέφθηκαν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026 την Ι.Μ. Καλτεζών, όπου παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου πραγματοποίησαν αυτοψία στο εμβληματικό έργο αποκατάστασής της.

Το έργο αποκατάστασης και αναστήλωσης της ιστορικής Ιεράς Μονής, προϋπολογισμού 1.500.000 €, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από πιστώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κατά την αυτοψία, παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του εργολήπτη, δόθηκαν οδηγίες για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και την εφαρμογή της τεχνικής μελέτης.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπάρτη: Σε αναζήτηση ληστών μετά από βίαιη εισβολή σε οικία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για...
00:08:15

Εγκαινιάστηκε η 54η Παμπελοποννησιακή Έκθεση στην Τεγέα

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της 54ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης στην Τεγέα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εκ των μακροβιότερων διοργανώσεων της Πελοποννήσου. Η έκθεση αποτελεί έναν θεσμό με πολυετή παρουσία, ο οποίος εστιάζει στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής, του πρωτογενούς τομέα και

Χρήστος Λαμπρόπουλος: Στόχος μας περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της Αρκαδίας- Εγκαίνια Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας

Με επίκεντρο την παραγωγή, τις μεγάλες παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αρκαδία και κυρίως τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τους ανθρώπους και τη νέα γενιά, μεταφέρθηκε το αναπτυξιακό μήνυμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, στα εγκαίνια της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας. Ο κ.