Κ. Νικολάκου «Απέλπιδα προσπάθεια εξόδου από την πολιτική ανυπαρξία και απομόνωση η ανακοίνωση του κ. Πατσαρίνου»

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Πατσαρίνου και Καρλαύτη για τα Κέντρα Κοινότητας η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Πατσαρίνου και Καρλαύτη για τα Κέντρα Κοινότητας η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε: 

«Πρόκειται σαφώς για μια απέλπιδα προσπάθεια εξόδου από την πολιτική ανυπαρξία και την πολιτική απομόνωση. Ο κ. Πατσαρίνος εκπροσωπεί πλέον μια διαλυμένη παράταξη χωρίς πολιτικό προσανατολισμό και συνοχή.

Η ανακοίνωσή του αποκαλύπτει την πλήρη άγνοιά του, τόσο για το σχεδιασμό της περιφερειακής αρχή για το κοινωνικό πρόγραμμα της νέας προγραμματικής περιόδου, όσο και τους κανόνες διαχείρισης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Αφού τον ενημερώσουμε ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξασφάλισε τους πόρους για το κοινωνικό πρόγραμμα, τον καλούμε έστω και τώρα να ενημερωθεί. Η δημιουργία των Κέντρων Κοινότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει επανειλημμένα απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου ο ίδιος συμμετέχει. Θα έπρεπε να γνωρίζει τι πραγματικά ισχύει και να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες για την προσπάθεια συκοφάντησης της περιφερειακής αρχής και παραπληροφόρησης των πολιτών.

Το πρόγραμμά μας υπακούει στη μόνη βασική αρχή: να εξυπηρετήσει πρώτα και κύρια όσο περισσότερους ωφελούμενους γίνεται. Σε αυτούς θα κατευθυνθούν οι πόροι και δεν θα σπαταληθούν ούτε στους ενδιάμεσους, ούτε σε υποδομές φαντάσματα.

Οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα από τον κ. Πατσαρίνο ότι το πρόγραμμά μας θα καλύψει όλη την εδαφική επικράτεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα τους ωφελήσει πραγματικά με κοινωνικές παροχές, για το λόγο αυτό το εμπιστεύονται και δεν παρασύρονται από τα ψεύδη του.
Αν θεωρεί ότι αδυνατεί να υπηρετήσει με συνέπεια και αξιοπιστία την ευθύνη του απέναντι στους πολίτες καλό θα ήταν ή να αναπροσαρμόσει την πολιτική του άποψη ή να αποχωρήσει».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος