Δημήτρης Πτωχός από τα Επιχειρηματικά Βραβεία Αργολίδας: «Η ανάπτυξη οικοδομείται από όσους τολμούν να δημιουργήσουν»

Σε μια λαμπρή βραδιά, όπου η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είχαν τον πρώτο λόγο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός έστειλε από την Αργολίδα ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης προς τους ανθρώπους που επενδύουν, παράγουν και ανοίγουν νέους δρόμους ανάπτυξης. Μιλώντας στην 2η απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων Αργολίδας, ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της στήριξης της ιδιωτικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μια λαμπρή βραδιά, όπου η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είχαν τον πρώτο λόγο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός έστειλε από την Αργολίδα ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης προς τους ανθρώπους που επενδύουν, παράγουν και ανοίγουν νέους δρόμους ανάπτυξης.

Μιλώντας στην 2η απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων Αργολίδας, ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της στήριξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, σημειώνοντας ότι «η πρόοδος και η συλλογική ευημερία περνούν μέσα από την επιτυχία εκείνων που τολμούν να δημιουργήσουν αξία μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον».

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει συνειδητά στην επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στις συνέργειες. Πιστεύουμε βαθιά ότι η ανάπτυξη είναι η απάντηση στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας – από το δημογραφικό μέχρι την περιφερειακή ανισότητα», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Περιφέρειας να στηρίζει έμπρακτα κάθε δυναμική προσπάθεια μέσω υποδομών, χρηματοδοτικών προγραμμάτων και αναπτυξιακών εργαλείων.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησαν επίσης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, στηρίζοντας με την παρουσία τους έναν θεσμό που αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα της Αργολίδας.

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός συνεχάρη το Επιμελητήριο Αργολίδας και προσωπικά τον Πρόεδρό του Φώτη Δαμούλο για την επιτυχημένη διοργάνωση και ευχήθηκε η γιορτή αυτή της επιχειρηματικότητας να καθιερωθεί ως σταθερό σημείο αναφοράς για τη δυναμική και την προοπτική της τοπικής οικονομίας.

«Συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό κάθε ανθρώπου που δημιουργεί, παράγει και εξελίσσεται», κατέληξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...

Νεστόρεια 2026: Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Η Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος υποδέχεται και φέτος τα Νεστόρεια 2026 , έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό που για δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης και της δημιουργικής έκφρασης του τόπου μας. Με επίκεντρο τον πολιτισμό και την ανθρώπινη συμμετοχή