Βίκος και βρώμη από την Περιφ. Πελ/σου στους κυνηγετικούς συλλόγους της Αρκαδίας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διανομή 8 τόνων βίκου και 4 τόνων βρώμης στους 7 κυνηγετικούς συλλόγους Αρκαδίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/PSmfSTitpy0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μία υπόσχεση που είχε δοθεί πριν κάποιο διάστημα και υλοποιήθηκε σήμερα.

Η διανομή εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο δράσεων και ενεργειών για στήριξη του κυνηγιού, το οποίο αποτελεί δραστηριότητα στη φύση για αρκετούς κατοίκους της Αρκαδίας, αλλά ταυτόχρονα και μία οικονομική δραστηριότητα, που βοηθά στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Το κυνήγι είναι ταυτισμένο με την Αρκαδία από αρχαιοτάτων χρόνων και εμείς ως περιφερειακή αρχή “ποντάρουμε” στην ανάπτυξη του κυνηγετικού τουρισμού και θα στηρίζουμε για το λόγο αυτό, με όποιο τρόπο μπορούμε, τους κυνηγούς μας.

Το κυνήγι δεν αποτελεί μόνο ένα “χόμπι” και μία δραστηριότητα στη φύση, αλλά για την Αρκαδία μας είναι ταυτισμένο με την τουριστική της ανάπτυξη και κάθε Σαββατοκύριακο και γενικά τις μέρες που επιτρέπεται η θήρα, τα χωριά μας αποκτούν ζωή.

Έτσι λοιπόν δίνουμε μεγάλη σημασία και στην ανάπτυξη του κυνηγετικού τουρισμού και με όποιο τρόπο μπορούμε στηρίζουμε τους κυνηγούς.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου -Π.Ε Αρκαδίας προχώρησε στην διανομή βίκου και βρώμης, σε συνέχεια δράσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί ( πχ τοποθέτηση υδατοδεξαμενών) αλλά και άλλων που θα ακολουθήσουν (πχ εκτροφείο θηραμάτων και δημιουργία χώρων εκπαίδευσης σκύλων).

{gallery}kinigoi_periferia{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο