ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΠεριφέρεια Πελοποννήσου: Βελτίωση αθλητικού χώρου και αγιασμός

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Βελτίωση αθλητικού χώρου και αγιασμός

Μετά την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα (προϋπολογισμού 164.000 ευρώ) στο γήπεδο του Άστρους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που διέθεσε τους απαιτούμενους πόρους, θα τελεστεί αγιασμός την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 18.30.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον «οικοδεσπότη» Πανθυρεατικό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην προγραμματική σύμβαση δημιουργήθηκε μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, με τη βελτίωση και διαμόρφωση των εγκαταστάσεων, καθώς και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Άστρους.  

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποιώντας τις υποσχέσεις της, προχωράει και σε άλλες παρεμβάσεις, τόσο στο γήπεδο του Άστρους, με το στέγαστρο στην κερκίδα και την δημιουργία γηπέδου τένις, όσο και σε άλλα γήπεδα της ευρύτερης περιοχής, όπως το γήπεδο 8Χ8 στο Ξηροπήγαδο και το νέο αθλητικό κέντρο στο γήπεδο του Αχιλλέα.

Για την Περιφερειακή Αρχή, η βελτίωση των αθλητικών χώρων, αποτελεί στοιχείο ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής, βοηθά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος και προσθέτει νέες δυνατότητες, προς όφελος των δημοτών και της αθλούμενης νεολαίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο