Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, κατά τη διεξαγωγή του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Οι ρυθμίσεις αυτές αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού. 

Ειδικότερα, την 19.5.2024 κατά τις ώρες 18:00 έως και 21:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα του Ανισόπεδου Κόμβου Τεγέας που βρίσκεται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης (εντός του έργου Παραχώρησης), καθώς και αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.  

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση από και προς Σπάρτη θα είναι εφικτή μόνο μέσω του κλάδου Λεύκτρο-Σπάρτη.

Τέλος, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το...

Κορινθία: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από παραλία στην περιοχή Κόρφος

Μια γυναίκα ηλικίας 58 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς...

Αρκαδία: Συνελήφθη 54χρονος για βιασμό 30χρονης

Ένας 54χρονος συνελήφθη στην κοινότητα Άκοβα Αρκαδίας, μετά την...

Euro 2024: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων

Από τις 14 Ιουνίου, έχει ξεκινήσει το EURO 2024...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο