Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες του Προγράμματος.

Ο Δήμος Τρίπολης εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Κλειώ Κορώνη-Παπαντωνίου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παράδοση του πρώτου πακέτου έξυπνων συσκευών (Έξυπνο κινητό, Οξύμετρο, Θερμόμετρο, Ζυγαριά, Home Hub) στους ωφελούμενους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR».

Επιπλέον, μαζί με τη παράδοση των συσκευών έγινε και εκπαίδευση στους ωφελούμενους από την Ομάδα Έργου υποστήριξης του προγράμματος, και λύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με την χρήση των συσκευών και την πορεία υλοποίησης του προγράμματος, ώστε οι ωφελούμενοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προγράμματος.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει δράσεις που υιοθετούν τις Τεχνολογίες Ηλεκτρονικής Υγείας στοχεύοντας στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και την ποιοτική  παροχή υπηρεσιών υγείας μέσω των διαθέσιμων τεχνολογιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της υπηρεσίας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – Ομάδα 1 της υπ΄ αριθ. 1/2024 (ορθή επανάληψη)...

Κάντε κλικ για να δείτε τα Στοιχεία Διαγωνισμού (Α/Α Συστήματος:   ) μέσω του http://www.promitheus.gov.gr/ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B]     The post Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινούν – Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων

O χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις...

Από το Ναύπλιο η αποφυλάκιση των 9 Αιγυπτίων που κατηγορούνται για το ναυάγιο της Πύλου

Από τις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν με αστυνομική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο