Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός στην έκθεση «Οινόραμα 2024»

Την έκθεση «Οινόραμα 2024» που φέτος γιόρτασε 30 χρόνια λειτουργίας με ένα τριήμερο που συγκέντρωσε στην Αθήνα τον ελληνικό αμπελώνα και σημαντικό μέρος του ξένου, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Στο Ζάππειο Μέγαρο, 2, 3 και 4 Μαρτίου, επαγγελματίες του αμπελοοινικού κλάδου και φίλοι του κρασιού είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν ανάμεσα σε 250 εκθέτες με πάνω από 2.500 κρασιά και αποστάγματα.

Η Περιφέρειά μας, με ισχυρή εκπροσώπηση, κέρδισε τις εντυπώσεις με τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, να μοιράζουν συγχαρητήρια στους παραγωγούς και εκθέτες της Πελοποννήσου για τα υψηλού επιπέδου προϊόντα τους.

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, συνόδευσαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σπυρίδωνας Ζαχαριάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Μάρκος Λέγγας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο