Συνάντηση της ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εξαιρετικό και φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν μία σειρά από προτάσεις για κοινές δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, ενώ έγινε ξεκάθαρο πως στην ατζέντα της Περιφερειακής Αρχής, η κοινωνική πολιτική, είναι άμεση προτεραιότητα.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, αναφέρθηκε, επίσης, στο σχεδιασμό έργων που γίνονται με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση για όλους, ενώ σημείωσε και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε και έργα που έχουν ήδη παραδοθεί στους πολίτες να αποκτήσουν ακόμα καλύτερη προσβασιμότητα.

Με τη σειρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Μαρία Οικονομάκου, στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με την Ομοσπονδία και δήλωσε σίγουρη για ανάλογη συνέχεια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο