Την αθώωση Τατούλη πρότεινε η Εισαγγελέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνας Νικολάκου στο Τριμελές Εφετείο Καλαμάτας. 

Η υπόθεση αφορά στην μήνυση που είχε υποβληθεί από την Εφημερίδα “Ελευθερία της Καλαμάτας” με την κατηγορία του αποκλεισμού της από τις διακηρύξεις της Περιφέρειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτόδικα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου είχαν καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκισης και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, μια ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Αμέσως μετά ο κ.Τατούλης και η κα Νικολάκου είχαν ασκήσει έφεση, η εκδίκαση της οποία συνεχίζεται σήμερα στην Καλαμάτα, με τις πρώτες πληροφορίες του pna.gr να αναφέρουν πως η Εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση των κατηγορούμενων.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου θα ανακοινωθεί η απόφαση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλο

Συνεχίζονται οι επαφές και οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους της Περιφέρειάς μας. Αυτή τη φορά, την Παρασκευή 26 Απριλίου, στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, μετά το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, ο Περιφερειάρχης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής Παναγιώτη Τριτάκη

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως την Πέμπτη 2 Μαΐου

Το ποσό των 1.208.661.888 ευρώ θα καταβληθεί σε 1.799.517...

Αφρικανική σκόνη: Μπορεί να εμφανιστεί μέχρι και 20 φορές ετησίως

Ήταν η Ελλάδα ή η Σαχάρα αυτό που αντικρίσαμε...

Το εορταστικό ωράριο του Πάσχα στην Πελοπόννησο

Δείτε τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων από την Κυριακή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο