Την αθώωση Τατούλη πρότεινε η Εισαγγελέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και της Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνας Νικολάκου στο Τριμελές Εφετείο Καλαμάτας. 

Η υπόθεση αφορά στην μήνυση που είχε υποβληθεί από την Εφημερίδα “Ελευθερία της Καλαμάτας” με την κατηγορία του αποκλεισμού της από τις διακηρύξεις της Περιφέρειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτόδικα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου είχαν καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκισης και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, μια ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Αμέσως μετά ο κ.Τατούλης και η κα Νικολάκου είχαν ασκήσει έφεση, η εκδίκαση της οποία συνεχίζεται σήμερα στην Καλαμάτα, με τις πρώτες πληροφορίες του pna.gr να αναφέρουν πως η Εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση των κατηγορούμενων.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου θα ανακοινωθεί η απόφαση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Νεστάνη

Την Πέμπτη 27/06/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου του...

Χορευτική παιδική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας στο Θέατρο Δημητσάνας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Παιδική χορευτική παράσταση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δημητσάνας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στο ανακαινισμένο υπαίθριο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση τελείται με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας. Σας περιμένουμε στην καλοκαιρινή γιορτή των μικρών μπαλαρίνων! Εκ του Δήμου Γορτυνίας ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΙΔΙΚΗ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-_ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-2024_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΛήψη

Αντίστροφα μετρά η πρεμιέρα για το κινηματογραφικό Φεστιβάλ «ΤΕΜΕΝΟΣ» στη Λυσσαρέα Γορτυνίας, 27 – 30 Ιουνίου 2024

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ «Τέμενος» έρχεται για μια ακόμη φορά στη Λυσσαρέα Γορτυνίας, τόπο καταγωγής του Αμερικανού πρωτοποριακού κινηματογραφιστή Γκρέγκορι Μαρκόπουλος (1928-1992), από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου, με την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας. Η Λυσσαρέα αναμένεται και φέτος να προσελκύει σινεφίλ απ’ όλον τον κόσμο προκειμένου να απολαύσουν σε ολονύκτια προβολή το

Στην Καλαμάτα η 3η Συνεδρίαση της Ε.Π. Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027

Η 3η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027 πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 στην Καλαμάτα. Κατά τις εργασίες της Συνεδρίασης, στις οποίες συμμετείχε απευθύνοντας χαιρετισμό ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάσης Βασιλόπουλος, υπήρξε -μεταξύ άλλων- ενημέρωση για την πρόοδο - ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 καθώς και συνοπτική παρουσίαση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο