Ο Θεόδωρος Λαρέζος νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόφαση του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αρχιπύραρχος Θεόδωρος Λαρέζος του Ιωάννη, ανέλαβε τα καθήκοντα του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου από 25-01-2017.

 Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Αρχυπύραρχος Χαράλαμπος Χιώνης του Θεοδώρου, μετατέθηκε στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής & Π.Y. Μαρκοπούλου, ως Διοικητής αυτής.

Ο κ. Λαρέζος, σε γραπτή ανακοίνωσή του, προς τα Μέσα Ενημέρωσης, διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει με ζήλο, προσήλωση και αυταπάρνηση την αποστολή του για την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του Κράτους, του φυσικού περιβάλλοντος και ιδίως του δασικού πλούτου της χώρας από τους κινδύνους των πυρκαγιών, Θεομηνιών και λοιπών καταστροφών.

Ο νέος Διοικητής είναι έγγαμος πατέρας δύο (2) τέκνων, έχει καταταγεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το έτος 1988 και ως Αξιωματικός έχει υπηρετήσει σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς της ΔΙ.Π.Υ. Αθηνών, στην Π.Y. Λήμνου (ΠΕ.ΠΥ.Δ. Βορείου Αιγαίου), στο Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων ΠΕ.ΠΥ.Δ. Πελοποννήσου, στο Π.Κ. Κυθήρων , στο Π.Κ. Βυτίνας στην Π.Υ. Μολάων, στην Π.Υ. Μεγαλόπολης και στην Π.Υ. Τρίπολης ως Διοικητής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνέντευξη τύπου για το θέμα του νερού παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

 Ο Δήμαρχος ανέπτυξε δύο κύριους άξονες, τις υπερκαταναλώσεις και τους μεγαλοοφειλέτες.           Το φαινόμενο των υπερκαταναλώσεων παρατηρείται κυρίως σε κάποια χωριά και λιγότερο στην πόλη της Κορίνθου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος « Είναι αδιανόητο ο Δήμος να μην ποτίζει δημοτικούς κήπους και γκαζόν για να εξοικονομούμε νερό από την ύδρευση και να βλέπουμε ασύστολη

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου» και στόχο την ενημέρωση φορέων και πολιτών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, την συμβολή του στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και τις προοπτικές

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση του Δήμου Γορτυνίας λόγω Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς 

Ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Δήμο Γορτυνίας είναι υψηλός (κατηγορία κινδύνου 3) για αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Σε ισχύ είναι η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Κώστα Μανδρώνη, για την προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και περιοχές Natura, σύμφωνα με την

Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [192.82 KB] The post Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο