Το αίτημα του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στον Πέτρο Τατούλη (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο ο αρχηγός της αστυνομίας κ.Τσουβαλάς.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/7p2b_5hArF0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η συνάντηση των δυο αντρών ξεκίνησε με τον Περιφερειάρχη να κάνει μια σύντομη αναδρομή στη γενέτειρα του αρχηγού, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση κινήθηκε σε θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της Πελοποννήσου.

Όπως ανέφερε ο κ.Τσουβαλάς γίνεται προσπάθεια για να μπορέσουν οι πολίτες να νιώσουν και πάλι κοντά τους τους αστυνομικούς και κυρίως στα χωριά που για χρόνια ήταν ξεχασμένα απο το κράτος.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της αστυνομίας κατέθεσε ένα αίτημα στον Πέτρο Τατούλη, ζητώντας του να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να μπορέσει να μπει σε κάποιο πρόγραμμα η αγορά νέων οχημάτων, που θα χρησιμοποιηθούν ως κινητές μονάδες αστυνόμευσης (τα ήδη υπάρχοντα οχήματα έχουν χρόνο ζωής περίπου ένα με δυο χρόνια, καθώς για τις μονάδες έχουν χρησιμοποιηθεί τα παλιά ανακριτικά οχήματα της τροχαίας και διανύουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά)

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ,πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την Περιφέρεια, για να ελεγχθεί, αν μπορεί να γίνει η αγορά νέων οχημάτων μέσω κάποιου προγράμματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γάμος με «άρωμα» Bollywood στο Λουτράκι

Ο γάμος τους έγινε στο Λουτράκι. Γαμπρός και νύφη...

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε γίνονται οι πρώτες καταβολές ανά ταμείο

Στο τέλος του Μαΐου θα γίνει η καταβολή των συντάξεων, όπως...

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα την Παρασκευή 31 Μαΐου – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πρεμιέρα των πανελλήνιων εξετάσεων 2024 την προσεχή Παρασκευή 31 Μαΐου με...

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες

Στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο