ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΌλα τα βλέμματα στραμμένα στην Πελοπόννησο!

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Πελοπόννησο!

Η Πελοπόννησος υποδέχεται για πρώτη φορά την Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την έκθεση που φιλοδοξεί να προβάλει την παραγωγικότητα, το τουριστικό προϊόν, την εμπορική δραστηριότητα και την ποιότητα της Ελληνικής Επιχείρησης.

Καθώς οι προετοιμασίες συνεχίζονται με τους αναμενόμενους, πυρετώδεις ρυθμούς, τα πρώτα μηνύματα για την ανταπόκριση των επαγγελματιών είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) ευχαριστούν για τη θερμή ανταπόκριση των φορέων και επαγγελματιών που συμβάλουν στη διοργάνωση της πρώτης Πελοποννησιακής έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» .

Ξενοδοχεία του Δήμου Τρίπολης και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, μετά από αίτημα των Επιμελητηρίων, προσφέρουν εκπτώσεις και οικονομικά πακέτα σε όλους τους εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».
Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΤΕΣ) έχουν αναρτηθεί οι συνεργάτες της έκθεσης που προσφέρουν τις παραπάνω παροχές.

Η πρώτη Περιφερειακή έκθεση στην ιστορία της Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 στο κτίριο ΓΕΑ, στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου
Με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης
Ανάδοχος ALFA EXPO

Μετάβαση στο περιεχόμενο