Ανάμεσα στα 100 άγνωστα πανέμορφα μέρη “κρύβονται” 4 ελληνικά

Τα ταξίδια δεν θα πρέπει να είναι απλά ένα πέρασμα από όμορφα τοπία κι αξιοθέατα, αλλά μια ευκαιρία για να επισκεφθούμε κάποια εκπληκτικά μέρη του κόσμου. 

Ξένη ιστοσελίδα βασισμένη σε στοιχεία από παγκόσμια ταξιδιωτική ιστοσελίδα, συνέταξε μια λίστα 100 προορισμών, που δεν φημίζονται για την επισκεψιμότητά τους, είτε είναι φυσικά ή τεχνητά τοπία, κρυμμένα θαύματα ή απλά μαγευτικά τοπία. Στα 100 ‘κρυμμένα’ μέρη, δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν κι ελληνικά.

Δεν είναι πολλά, τέσσερα στον αριθμό, αλλά αξίζουν της προσοχής μας. Στο Νο. 72 βρίσκεται το Πυργί της Χίου, με τα περίτεχνα σχέδια στα σπίτια του και την πανέμορφη εκκλησία του. Στο Νο. 69, βρίσκεται η Γκιόλα, η φυσική πισίνα με τα ημιδιαφανα νερά μέσα στον βράχο στην περιοχή Αστρίς της Θάσου. Στο Νο. 16, συναντάμε τους Παξούς με τα κρυστάλλινα νερά τους. Τέλος, στο Νο. 5, βρίσκεται η Μάνη, η λοφώδης περιοχή της Πελοποννήσου που είναι γνωστή για την αρχιτεκτονική της.

newsonly.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο