Ξεκίνησε η τοποθέτηση 7 νέων seatracks στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε σταδιακά από την προηγούμενη εβδομάδα η τοποθέτηση των 7 seatracks στις πολυσύχναστες παραλίες Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αιγιάλειας, Βασίλη Χριστόπουλο βρέθηκαν στην πρώτη εγκατάσταση του μηχανήματος στην περιοχή του Ελαιώνα.

Η Π.Δ.Ε. διασφαλίζει το δικαίωμα των ατόμων με κινητική αναπηρία, καθώς και των ηλικιωμένων, που, λόγω ηλικίας δυσκολεύονται να απολαύσουν τα θαλάσσιο μπάνιο τους. Ενισχύει την ίση συμμετοχή τους στην κοινωνική δραστηριότητα, ενώ σε συνεργασία με τους δήμους της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας προχωρά σταδιακά στην εγκατάσταση και των υπολοίπων sea track.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος, δήλωσε σχετικά: «Ζητάω από όλους να σεβαστείτε το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία, μην αφήνετε τα παιδιά σας ανεξέλεγκτα, και να θεωρούν ότι είναι παιχνίδι. Είναι το χρήσιμο εργαλείο για την ισοτιμία και την πρόσβαση στην χαρά της ακρογιαλιάς. Σύντομα θα συνεχίσουμε και με τα υπόλοιπα sea track, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες του Νομού μας να είναι προσβάσιμες από όλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

Συνέδριο ΕΝΠΕ στην Πάτρα | Δημήτρης Πτωχός: «Θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, ανάπτυξη, αναβάθμιση»

Απλοποίηση των διαδικασιών, ομογενοποίηση, ολιστική προσέγγιση και αποκέντρωση ήταν οι κατευθύνσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του θεματικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, 22 και 23 Μαΐου. «Με καταλύτες την κλιματική αλλαγή και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο