Ξεκίνησε η τοποθέτηση 7 νέων seatracks στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε σταδιακά από την προηγούμενη εβδομάδα η τοποθέτηση των 7 seatracks στις πολυσύχναστες παραλίες Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αιγιάλειας, Βασίλη Χριστόπουλο βρέθηκαν στην πρώτη εγκατάσταση του μηχανήματος στην περιοχή του Ελαιώνα.

Η Π.Δ.Ε. διασφαλίζει το δικαίωμα των ατόμων με κινητική αναπηρία, καθώς και των ηλικιωμένων, που, λόγω ηλικίας δυσκολεύονται να απολαύσουν τα θαλάσσιο μπάνιο τους. Ενισχύει την ίση συμμετοχή τους στην κοινωνική δραστηριότητα, ενώ σε συνεργασία με τους δήμους της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας προχωρά σταδιακά στην εγκατάσταση και των υπολοίπων sea track.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος, δήλωσε σχετικά: «Ζητάω από όλους να σεβαστείτε το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία, μην αφήνετε τα παιδιά σας ανεξέλεγκτα, και να θεωρούν ότι είναι παιχνίδι. Είναι το χρήσιμο εργαλείο για την ισοτιμία και την πρόσβαση στην χαρά της ακρογιαλιάς. Σύντομα θα συνεχίσουμε και με τα υπόλοιπα sea track, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες του Νομού μας να είναι προσβάσιμες από όλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο