Ενισχύει τον στόλο μηχανημάτων της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τις επιχειρησιακές της δυνατότητες βελτιώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθώς ενισχύει και εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων με νέα μηχανήματα έργου, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται πιο αποτελεσματικά σε παρεμβάσεις επειγουσών εργασιών, αλλά και σε περιπτώσεις αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Στο πλαίσιο αυτό ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης ύψους 2,5 εκατ. ευρώ με τον ανάδοχο του έργου για την προμήθεια νέων μηχανημάτων έργου και βαρέων οχημάτων που θα συνεισφέρουν στην ικανότητά της υπηρεσίας να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητές της και στις απαιτήσεις των πολιτών.

Ειδικότερα, ο νέος εξοπλισμός αποτελείται από εκχιονιστικό με αλατιέρα, φορτηγό ανατρεπόμενο τριαξονικό, ρυμουλκό, φορτωτή, διαμορφωτή γαιών (γκρέιντερ), προωθητή γαιών (μπουλτόζα), καθώς επίσης δύο φορτωτές / εκσκαφείς και δύο ανυψωτικά μηχανήματα (κλαρκ), που στο σύνολό τους θα κατανεμηθούν σε όλη την Δυτική Ελλάδα με βάση τις επιμέρους λειτουργικές ανάγκες τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχή, προκειμένου να συνεισφέρουν σε καθαρισμούς και αποχιονισμούς, θα χρησιμοποιούνται για αποκαταστάσεις σε ποτάμια και δρόμους έπειτα από φυσικές καταστροφές, αλλά και για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων σε πρανή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο