Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρησης Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρησης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με το φορέα και συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Θεόδωρο Κανελλόπουλο, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, αλλά και για τη διοργάνωση Grass Volley (βόλεϊ στο γρασίδι), που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου ΑΤΛΑΣ στην Λευκά Πατρών.

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση πρόκειται για μια αθλητική εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν 200 παιδιά περίπου από τα τμήματα υποδομών Σωματείων της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή, με στόχο, να γνωρίσουν το άθλημα της Πετοσφαίρισης μέσα και από ενναλακτικές μεθόδους εκγύμνασης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η δυνατότητα σε όλο και περισσότερα παιδιά και νέους ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα της Πετοσφαίρισης. Αναγνώρισε δε, τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της Ένωσης και δήλωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα στέκεται πάντα αρωγός  σε κάθε  προσπάθεια ανάδειξης  του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή που αυτό γεννήθηκε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π., ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και προσωπικά τον κ. Νικολακόπουλο για τη στήριξη που παρέχουν τόσο στις δράσεις της Ένωσης, όσο και των Αθλητικών Σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΠ. «Σκοπός μας είναι η παρότρυνση για ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές, τόσο του Δήμου Πατρεών καθώς και σε άλλους Δήμους της Πελοποννήσου. Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε το άθλημά μας εκτός από το παρκέ και τους αγωνιστικούς χώρους” δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο