Εκκίνηση διαδικασιών για την δημιουργία της μεγαλύτερης Ενεργειακής Κοινότητας της Ελλάδας στην Δυτική Ελλάδα

Την εκκίνηση των διαδικασιών παραχώρησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκτασης 1.300 στρεμμάτων στην περιοχή του Μεσολογγίου, με στόχο τη δημιουργία της μεγαλύτερης Ενεργειακής Κοινότητας ΑΠΕ στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο κ. Σπήλιος Λιβανός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την εκκίνηση των διαδικασιών παραχώρησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκτασης 1.300 στρεμμάτων στην περιοχή του Μεσολογγίου, με στόχο τη δημιουργία της μεγαλύτερης Ενεργειακής Κοινότητας ΑΠΕ στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο κ. Σπήλιος Λιβανός.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/SV3BztX0rpo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

«O ήλιος που δίνει ζωή στα αγροτικά μας προϊόντα, αλλά και σε εμάς τους ίδιους, θα δώσει νέα ζωή στον τόπο μας» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της Περιφέρειας για τη διαμόρφωση μίας οικονομίας κλίμακας μέσω της συνένωσης όλων των τοπικών δυνάμεων μέσω μίας καινοτόμας προσπάθειας που θα επιτύχει την ενεργειακή αυτονόμηση των ΤΟΕΒ και των Δήμων της περιοχής.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης