Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε επιφυλακή θα συνεχίσει να βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έχουν πλήξει την Περιφέρεια. 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στο συντονισμό των υπηρεσιών, ενώ παρόντες είναι οι Αντιπεριφερειάρχες και τα διοικητικά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις περιοχές, όπου υπάρχουν προβλήματα, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τους Δήμους Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Τις επόμενες ημέρες και μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για την ενημέρωση του Σώματος, την αποτίμηση της κατάστασης και τις περαιτέρω ενέργειες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο