Διευρύνεται το μέτωπο για την προστασία της οικογενειακής στέγης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθημερινά διευρύνεται το μέτωπο που δημιουργεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας αγκαλιάζεται συνεχώς από Δημοτικά Συμβούλια, οργανώσεις, φορείς και Επιμελητήρια.
Τις τελευταίες ημέρες και μετά την ενημέρωση που έγινε για τους στόχους της προσπάθειας από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα το Οικονομικό Επιμελητήριο και φορείς στέκονται στο πλευρό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Συγκεκριμένα κατόπιν επικοινωνίας με τον Πρόεδρο του 10ου Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Κουτρουμάνη του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Αγγελόπουλου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και έλαβε απόφαση να υπογράψει το σχετικό έντυπο της Περιφέρειας , που πρόκειται να σταλεί στην Κυβέρνηση ζητώντας νομοθετική ρύθμιση, ώστε να «θωρακιστούν» πολίτες και οικογένειες από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Εξάλλου σειρά συναντήσεων με συλλόγους είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, τα Διοικητικά Συμβούλια των οποίων συμφώνησαν να σταθούν αλληλέγγυα στην πρωτοβουλία.
Ειδικότερα υπέρ της πρωτοβουλίας για την προστασία της οικογενειακής στέγης τάχθηκε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γονέων Τριών Παιδιών, που δεσμεύθηκε μάλιστα το ΔΣ του να πληροφορήσει τα μέλη του για να μετάσχουν στην προσπάθεια.
Ενώ στο έντυπο υπέγραψαν και τα ΔΣ των Εκπολιτιστικών Συλλόγων Καστελοκάμπου, Προαστίου και Παραλίας Προαστίου Πατρών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο