Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος της Στοματικής Κοιλότητας & Λέμφωμα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, τον Όμιλο Συναδελφικών Εκδηλώσεων Προσωπικού & Συνταξιούχων Ν. Αχαΐας, τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα  Δυτικής Ελλάδας.

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 με αφορμή την ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος της Στοματικής Κοιλότητας & Λέμφωμα»,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Αστήρ.

Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, τον Όμιλο Συναδελφικών Εκδηλώσεων Προσωπικού & Συνταξιούχων Ν. Αχαΐας, τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα  Δυτικής Ελλάδας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η κα Γεωργία Παπαθανασοπούλου, Αντιπρόεδρος του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ»  αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της πρώιμης και έγκαιρης διάγνωσης που σώζει ζωές. Η  κα Βασιλική Λιοφάγου, Πρόεδρος του Ομίλου Συναδελφικών Εκδηλώσεων Προσωπικού & Συνταξιούχων Ν. Αχαΐας και ο κος Γεώργιος Κεπενός, Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων απηύθυναν κάλεσμα προς τα μέλη τους να παραστούν στην Ημερίδα, να την παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για την πρόληψη της υγείας

Τέλος, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κος Αντώνης Χαροκόπος, αφού ευχαρίστησε τους φορείς για την συνεργασία ανέφερε ότι η Ημερίδα είναι ενταγμένη στο ετήσιο σχέδιο δράσης, πρόληψης, προαγωγής της Υγείας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πολίτη που εγκρίνεται από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Καταλήγοντας, επισήμανε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου Συναδελφικών Εκδηλώσεων Προσωπικού και Συνταξιούχων Ν. Αχαΐας και του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο