Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα για πρώτη φορά στη BIOFACH, τη μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών προϊόντων του κόσμου

Στη Νυρεμβέργη, στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων BIOFACH, έλαβε μέρος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 2.700 εκθέτες και την επισκέπτονται πάνω από 45.000 ενδιαφερόμενοι από 130 χώρες του κόσμου.

Στο περίπτερο των συνεργαζόμενων φορέων, οι επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να προβάλουν τα ποιοτικά και πιστοποιημένα βιολογικά τους προϊόντα και να αναδείξουν συνολικά το αγροδιατροφικό προφίλ της Ολυμπιακής Γης.

Η Περιφέρεια σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τα τρία Επιμελητήρια, κατανοώντας τη σημασία προβολής και προώθησης των βιολογικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή μας και την αναγκαιότητα για στήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου έδωσαν δυναμικό παρόν στη συγκεκριμένη έκθεση.

Το κοινό περίπτερο αποτέλεσε πόλος έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης ενώ, μεταξύ άλλων, σε αυτό βρέθηκεΣύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α του Γραφείου ΟΕΥ στο Μόναχο Ρέα Τσιτσάνη με τους συνεργάτες της.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ΠΑΑ  Γεώργιος Κοντογιάννης συνοδευόμενος από την Αντωνία Φουρτούνη, υπάλληλο του Τμήματος Προγραμματισμού και Προγραμμάτων Αγροδιατροφής, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο