Συνάντηση αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ, Π. Αναστασόπουλο, για την κατασκευή νέας Μαρίνας στο παλιό λιμάνι της Πάτρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος συναντήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ, Παναγιώτη Αναστασόπουλο, ο οποίος παρουσίασε το πλήρες σχέδιο για την  κατασκευή νέας Μαρίνας μεγάλων σκαφών αναψυχής (mega yacht) στη βόρεια λιμενολεκάνη του παλιού λιμανιού.

Ο κ. Αναστασόπουλος ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι πρόκειται για μία «έξυπνη» και περιβαλλοντικά φιλική μαρίνα, ανοιχτή για τους πολίτες της Πάτρας η οποία θα αξιοποιήσει πλήρως τα υφιστάμενα κτίρια και θα προσφέρει τα μέγιστα στην οριζόντια ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Μπονάνος ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ για την παρουσίαση και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πρόκειται για έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης και θα ενισχύσει τις θέσεις εργασίας στην περιοχή.  «Επιτέλους», σημείωσε ο κ. Μπονάνος, «ένα σοβαρό σχέδιο, που βγάζει την περιοχή μας από την ανυπαρξία του θαλάσσιου τουρισμού και δίνει ώθηση για την αναπτυξιακή της προοπτική. Θα παρακολουθήσουμε κάθε βήμα εφαρμογής του μέχρι την πλήρη υλοποίησή του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο