Συνάντηση αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ, Π. Αναστασόπουλο, για την κατασκευή νέας Μαρίνας στο παλιό λιμάνι της Πάτρας

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος συναντήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ, Παναγιώτη Αναστασόπουλο, ο οποίος παρουσίασε το πλήρες σχέδιο για την  κατασκευή νέας Μαρίνας μεγάλων σκαφών αναψυχής (mega yacht) στη βόρεια λιμενολεκάνη του παλιού λιμανιού.

Ο κ. Αναστασόπουλος ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι πρόκειται για μία «έξυπνη» και περιβαλλοντικά φιλική μαρίνα, ανοιχτή για τους πολίτες της Πάτρας η οποία θα αξιοποιήσει πλήρως τα υφιστάμενα κτίρια και θα προσφέρει τα μέγιστα στην οριζόντια ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Μπονάνος ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ για την παρουσίαση και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πρόκειται για έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης και θα ενισχύσει τις θέσεις εργασίας στην περιοχή.  «Επιτέλους», σημείωσε ο κ. Μπονάνος, «ένα σοβαρό σχέδιο, που βγάζει την περιοχή μας από την ανυπαρξία του θαλάσσιου τουρισμού και δίνει ώθηση για την αναπτυξιακή της προοπτική. Θα παρακολουθήσουμε κάθε βήμα εφαρμογής του μέχρι την πλήρη υλοποίησή του».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο